søndag 27. februar 2011

Hei kjære følgesvenner...
Liten oppdatering fra denne vestlige kant. Har nå avsluttet en
deilig helg på hytta med et lite kaffebesøk hos Brådli.
Reiste opp fredag og hadde deilig deilig røykt fisk t middag når pappa
ankom.
Ja han blei bedt opp... han får liksom ikke til å dra opp alene
etter at mamma døda. Så vi pleier å spørre om han ønsker en hyttetur og
så pakker vi sekken og drar opp.
En aldeles hyggelig og spennende helg.. sett med sportslige øyne. Ja de kjemper seg frem, både Bjørgen (gul) Johaug (bronse) Nortug (gull) og hopplaget (sølv)
Etter medaljene å bedømme så kan du nok tenke deg lydnivået mellom fjellene
i Lia... får hjertebank og blir så medrevet under slike konkuranser at mine kjære
medmennesker sliter av og til med å omgås meg.. he he he he. De må jo bare lære seg til å bli medrevet, så skriker vell dem også.
Været varierte mye, fredag var det øsende regn hele kvelden, samt halve lørdagen- Utpå ettermiddagen gikk det mer og mer over til sludd og tilslutt var det tørr og hvit snø som kom ned. Så søndag morgen lå atter fjellene badet i snø, trærne bøyet seg vedmodig mot bakken grunnet tyngden av snøen. Utenfor hytta så vi tydelige spor etter småtippene som fibrilsk leiter etter mat, så da vi dro ned festet vi en halv ost i treet slik at de også kunne få feiret vm gulla..sølvet og ikke minst bronsen.
Inni mellom fikk jg også anledning å lage noen halvfabrikater av en stjernebok/kort, så til ukenb blir det montering av disse.. kan jo ikke helt utelukke scrapping om en er oppi heia.
Lørdag kveld ble det spagetti m/kjøtteig, samt en god film, så kom pappa opp igjen etter ett lite besøk til et vennepar. Fulltallige igjen c",)
Søndagen var det atter sport.. Nortug i action gjorde at midagen måtte utsettes, selv om vi alle var sultne og var oppe t frokost 7.30
Svinesteik med hjemmelaget brun/fløtesaus, poteter og wokgrønnsaker. Utpå ettermiddag ble det klart for rydding og vasking. Så hjem kl 16.30..... takk Pappa for lånet av deilig hytte..... vi kommer snart igjen

2 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en kjempeflott helg Bente. Skulle gjerne vært flu på veggen under VM sendingene hi hi. Hils pappa;)

    SvarSlett
  2. hehehe d hørres ud te at dokke he hatt ei herlige helg:)

    SvarSlett