tirsdag 8. juni 2010

Stortreff på Rundevoll


Sist helg var det stortreff.. 40 påmeldte, full sal med scrappeglade mennesker i alle aldre. Ja fra unge til godt pensjonerte damer entret salen fra 12 og utover. Ganske imponerende når ribbeveggene etterhvert så ut som flotte kunstverk av lo'er og kort. Kjempe jenter!!!

Alt var suksess fra begynnelse til slutt. Tove, Inger, Annika (frivillig hjelper!!)og meg holdt på flere timer på fredagen slik at alt skulle gå knirkefritt.

Gryteretten hadde jg anscar for.. så fredag sto jg i nesten 2 timer og steikte kjøttdeig, dvs 10 pakker, resten lagte jg på skolekjøkkenet på lørdag ettermiddag.
Så kom Tove med aldeles nydelig pastasalat og flere andre med kaker, fruktfat. Så her gjaldt det at appetitten var bra!

Sum sumarum var det et 100 % vellykket treff og jg håper at vi igjen kan få det til... men vi drøyer hvertfall til høsten tenke eg. (ingen sure miner nå, he he)

Vil også benytte sjangsen til å takke alle involverte, Inger som dro med seg butikken, Annika som stillte som frivillig, Asle som kjørte å henta border og ikke minst hjalp oss kl tolv på natten med all ryddinga og en siste takk går til Tove og meg sjøl som gadd å ve me på dettan.. he he

(Må vell også rette en stor takk til ambulansesjåførene og personal 5g for god hjelp etter ende vaskeshow og pådratt lumbago.. herre jeremia, men det er en annen bloggehistorie.)

1 kommentar:

  1. d va ett knallkjekt treff:):) enig med dg om at me vente te høsten me neste treff he he he:) me må alle komme okke te hektene ijen :):)tusen takk for ett flott treff:)

    SvarSlett