søndag 4. november 2012

HELG.....

Ja så kan en vell si det lakker og lir mot ny uke, og atter en helg er over. En litt sånn der trøttane helg grunnet det der systemet mitt som skal fokke det til. Etter nesten en uke med kun bare ett par spyeturer skulle det atter sette inn for fullt. JA ser ut for at magen har tatt over styringa igjen... kun syyyk viljestyrke kan hindre det.
Ser en bort fra at det meste kom opp igjen av mat har vi likevell kost oss med venner og familie.. Fredag var vi på besøk på Vigrestad hos Mona å Bob. Fikk servert deilig rundstykk med pølsebiter og ost på. Hadde en kosele kveld, men fotografene fra alle hjørner kom fram og blitsa, samtidig som han Tor var ute med hammeren... Hjemturen var litt i drøyeste laget med konstant blitsing og regnskurer, haglskurer av verste sort. Lørdag spiste vi litt grøt (kom fort opp, hehe) hos mor, hun var ikke i form grunnet en kraftig hjertetur. Så hun lå på sofaen. Besøk hos pappa ei stund, før vi for hjem og slappet av litt... skulle nemlig på China å spise og så på KINO: 007 med SKYFALL... Koselig kveld sammen med Solveig og Robert!! Søndag ble det steiking av SKINKESTEIK, kutting av grønnsaker til steiking (gulrot, paprika, champignon, løk og peanøtter)samt kutting av kålerabi og koking før den ble skambanket og omgjort til Kålerabi stappe.... Hmmmm For en nydelig middag, for å referere min høyt elskede og dypt savnede mamma: Det va så du konna svelle tongå!!! Etter mat ble det en liten spasertur på en time, før vi inviterte mor opp på litt kake og kaffe... koselig dag sammen med pappa på en slik dag!!! Avslutte med tur hjem, fyre i ovnen og under teppet. Kjenne kroppen e litt på lavgir når eg e i dårlig form, så eg e frysen!!!

1 kommentar:

  1. Kjære Bentemor....syntes at den kroppen din skulle ha kommet seg i riktig hakk nå for den er jo på heilt feil kurs. Å ha åpne sluser i begge ender er forferdelig og sikker over lengre tid- har ikke prøvd dette selv men antar det. Du får ta vare på deg selv slik du tar vare på de rundt deg for du er ett flott menneske.

    SvarSlett