fredag 4. februar 2011

Helg og fri...

FREDAG...
Har i dag hatt fri.. deilig før helg liksom. Dagen startet med pass av lille søte Martin, nå en mnd. Mamma'n for ut av døra og da startet karosseriet av den lille kroppen å jobbe.. fyllte to bleier på kort tid. Jaaa det er gøy å v tante, det finnes overhode ikke tvil.
Etter stell og kos lå han å pludret litt før han smilte til meg, ja og det før han smilte til pappaen... hi hi hi. (skadefryd....)
LØRDAG...
Brynetur på kjæresten og meg. Koste oss o svidde av endel peng, og tro det eller ei, ingenting gikk til scrapping. Men t klær og undertøy t oss begge. Å litt innkjøp ellers til helgen.
14.30 for vi på besøk t Sus 6d, besøk t farmor. Å sååå kjekt hun har nå enda mer språk og det er kanskje snakk om hun skal få komme til egersund sjukehus over helga om det ser bra ut. Hadde ved en anledning i går hatt blodtrykksfall og fikk derfor ikke lov å tusle oppe. Etter noen timer der for vi hjem og ble bedt t Brådli på besøk.Trivelig kveld der med film.
Søndag...
Tatt bilder av alle kort jg har lager, lastet opp og redigert dem før de ble lagt i mappe. Så la jg ut noen på 100-klubben, fint det.
Etterpå kjørte vi til byen og tok oss noe chinamat før vi ruslet en liten tur rundt, bare for å plassere maten og tøye det psykedelisk teite ryggen min. (som er full av fann)
Vell hjemme ryddet vi litt, kokte kaffe og innstallerte wii... resten av kvelden trenger jg vell derfor ikke fortelle om..
Ha en fortreffelig kveld folkens

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar