mandag 19. juli 2010

Ferietid og utdeling av RAK....

Så var nesten første dag av ferien over, med regn. Men hva gjør vell det, når vi har vanningsforbud her. Tenk betale masse penger hvert år, åsså kommer sommeren og vi blir nektet å vanne. Vår Herre har forstått det og hjelper oss med å vanne blomstene våre, både hjemme, på hytta og ikke minst på gravene.
Dagen har gått bort i mest vas.. ja ja hjulpet pappa å flytte ei lekehytte slik at unga har noe å kose seg i. Sara var helt overveldet og lurte på om der gikk ann å ha leker dere inne.. he he
Besøkte også mor en stund, løp til farmors leilighet som hun visstnok hadde glemt å låse. Fant omsider nøkkelen og for ned på damsgård igjen. Nå er det kveld og massevis av klær er blitt prøvd av Sara.. som snart er lengre enn et vondt år. Alle de nye klærne passet.. men noe var litt langt ennå.. pytt ikke farlig med den halen som er for lang.

MÅÅÅÅ jo sjøl om det er sommer kikke på scrappesider.. deriblant fant jeg at musikkstua@blogspot.com la ut RAk... Sjekk selv davell... gratispakke i posten er vell noe alle elsker!!!!

2 kommentarer:

  1. er bare innnom for å ønske deg en god ferie:)
    stor sommerklem ifrå inger

    SvarSlett
  2. Hej! Hittade din blogg!! Så morsomt! Kom gärna och hälsa på i min blogg! Stor klem! Lindha

    SvarSlett