torsdag 27. januar 2011

DEPPER LITT

ja som overskriften sier... Gledet meg nå i lang lang tid t å dra på Hyttetur t Sætra sammen med 15 andre. Nå spøker det stort for turen, i og med at eg klarte å få meg et sykedelisk kink i ryggen i går ettermiddag. kjentes ut som halve korsryggen ble revet ut og omplassert stort der bak. Ja ja chill up... finnes mye kjekkke medisin, så får STIVE meg opp på noen av dei, så klare eg vell å v me. Dettan kan eg jo ikkje gå glipp av.
SÅ derfor e det total avslapping nå i kveld, så ser me om litt fysio i morgen hjelper. Se det, der va humøret bedre, godt å få det ut av og til. Hi Hi

tirsdag 11. januar 2011

Vinter på hell???

Ja så kom regnet, ikke bare noen dråper; men i bøtter og spann. Det øser ned og skaper skikkelig høststemning her i byen. Å eg som liker snøen bedre. Ja ja jg får holde meg aktiv i forhold til jobb og scrappehobbien min... så glemmer jg vell det ufyselige været.
He nå lagt litt kort og flere ska det jammen bli.. smeller ut de siste her:






Et lite drøss fra meg, så får eg se om det blir produsert litt seinere elle om Tove og eg bare ska radla.. aldri godt å vite formen før vi ska sette i gang!!!
Ha en god dag dere bloggevenner.. takk fro at dere titter innom.

tirsdag 4. januar 2011

GODT NYTTÅR..

Alle mine scrappevenner vet hva scrappetørke er og at det er en ufysen sykdom. Jg har som dere alle sikkert har fått med dere hatt bloggtørke. Oktober, November og Desember fløy avgårde i en syk fart. Aldri opplevd maken.
I Oktober var vi med familien Brådli på Rally i Vikedal... mesterskap hvor Jonny tog heim alt. Kuuult.



November fikk med syk trang t mykkje lys og mykkje varme. Dro likegodt t Fuerteventura i to uker. Vellykket uspesifisert reise. Deilig vær, temp og plass. Akkuratt passe for oss som sku slappe off litt!






Desember kom med brask og bram og de to første uker hadde jg stand/Bu i julebyen Egersund hvor salg av Avera og kort sto for tur.. Og er nå i etterkant storfornøyd med resultat. Temperaturer fra -4 til -16 ga oss en kald, men utrolig flott opplevelse!!
Utenom dette har jg puslet med kort og oppnådde til slutt 300 kort i tråden min på scrapping.no. Litt småplukk fra tråden.............