mandag 18. oktober 2010

BLOGCANDY



Enda en ny candy... ååååå det e jo så kjekt å sååå spennenede med
alt dette flotte dokke lage t.. denne gang bør du sjekke ut denne siden av
henne her..."tessa" Kult t julemnd!

http://mscrapping.blogspot.com/2010/10/nsker-du-deg-scrappe-adventskalender.html..

søndag 17. oktober 2010

CANDYYYYYYYYYYYYYYY



sjekk ut denne... knallfint nå som vi går mot den hvite årstiden.
Jg skal jaffal hoppe på denne candyen så hvorfor ikke du???

http://inaemiliesverden.blogspot.com/2010/10/adventskalender-give-away.html

torsdag 14. oktober 2010

bloggcandy hos Inger

Måtte jo bare tusle innom bloggen hennes.. mye fint og noe for enhver smak, det kan eg tell ju!!! Sjekk denne....

http://ingersfristed.blogspot.com/2010/09/blogg-candy.html

tirsdag 5. oktober 2010

VIKEDAL:::::::::::::::::!!!!!!

Fredag pakket vi snippsekken og ølla og tutlet oss opp t Brådli. Det e duka for action og fest i Vikedal i helga. Rundt 16.45 gikk konvoien bestående av Jonnys pick up med slep (Espens bil), bussen med slep (Jonnys bil)og Irenes pick up med slep (Dosjens bil). Tilsammen er vi hele 11 stk som skal på tur.

Full fart avgårde, men nesten bom stopp i kø ca en time pga ferjekø lang lang som en vondt år. Men hva gjør vell det med go sjåfør og Sonja som kommer med forsyninger. Ja ja komme oss nå opp og rigge oss t på to snipp snare. Mye folk mye hjelp. FLOTT innsats av alle. Kosekveld med litt øl og ellers oppgiring t morgendagen.
Alle verker for å komme i gang.. me e jo klar lenge før, ja i ti tiden kunne de bare startet for oss. Å herre jerremia for en action fest. Jonny kjører jo så han he ståle både bil og bensin og tar banens beste tid og tre innledende heat seiere!!

Så e det finale og bilen trille litt bakover på Platå og gir Jonny litt hodebry. Han tar dermed ikke starten og blir liggende på andre bak Hermansen (fan fan fan) Valg av alternativ var nok ikke smart da han blir liggende bak Frøyland ei stund og presse før han kommer seg forbi når sistnevnte tar alternativ sporet. Men løpet er kjørt og han blir nummer to i finalen. Mystisk og irriterende, men fader mannen er jo kongen av vestlandsmesterskapet. Sammenlagt vinner!!!!!!!!!!! JONNY ingen over og ingen ved siden, best på kjøring.