torsdag 12. november 2009

Flott helg på Gardermoen med vår Dr. Melumad

En storartet helg er sunket inn og fordøyd. Solveig og jeg tok morgenflyet til Oslo og var allerede kl 11 på hotellet. Quality Gardermoen med alle faseliteter. Popkornmaskin, softismaskin, kaker og frukt tilgjengelig helt til kvelden. Å herrepittar de koste seg folket...

Tok en aldri så liten spasertur til Jessheim, den skulle etter resepsjonisten ta ca 20 min. Ikke vet jeg hva vi gjorde feil, men turen tok i overkant av 45 minutter til fots.. på isholka!! Ja ja det gikk fint og senteret fant vi nå til slutt.
Etter flere timer på senteret tok vi taxi til hotellet, sjenka oss litt mye Razz og fikk så besøk av Reidun og Yngve. Vi hadde da pyntet med duk og lys på bord og krakker rundt forbi.
Middag 19.30 med alle respektive ledere, ble da gode buser med Aud Elin og Liv, noe som igjen ga oss en flott og minnerik kveld.

Lørdag hadde vi kurs fra 9 til 18 om alkohol molekyler, vitaminer, mineraler, des. av hendene, hemorider og det som bedre er.. lærte da at det er etanol vi drikker i oss, he he.
Middagen startet 20,og vi var etter ei stund sammen med de to flotte lederne i aldeles godt humør og klar for en helaften.

Dagen derpå var det atter kurs kl ni til 13. Takk alle dere som gjorde denne helga mulig, både Dr. Melumad, Zippi og Michal. Sjefene vår Mathildur og Nicklas og til slutt vår egen salgsledere Reidun og Yngve

tirsdag 3. november 2009

En ny dag, bare to timer gammel.....


Dagene fyker avgårde og vi med dem. Ja nå har en av de første stormene herjet egersund. Bord fløy mange meter, duker på avveie, tak seilte sin egen sjø og havnet på bilen til Amanda Svingstång... å herlighet for en natt vi har hatt. Men nå er det over; for denne gang!
Dagen har vært lang,men he ett godt innholdsregister:
- legekontakt gr. en smertefull og brennende venstre fot
- klesvask
- rydding i hobbybua
- scrapping ett par timer for å lage bestillte nyfødt kort
- vask hos pappa, klesvask også der
- følge mor for å ta vaksinen, avvist gr. for høy alder. Ny dag torsdag 5.11.09
- tur t Bryne med Raimond som har viking/nafvakt, levere en ford s-max
- besøk hos Karin og Halvor, henting av sykkel der
- nå... blogge litt om dagen da øynene er som tinntallerkener

Ja syns den er fin lista mi over dagens gjøremål.... hadde såååå lyst å legge inn bilde av nattens raserianfaller men sånn ville ikke nettet det i det hele tatt. Får se om jeg kan fikse det når jeg har sove litt.

Natta Bente, "jo takk for det og sov godt du au..."